Наслов:

ХЕТЕРОГЕНА ПРОГРАМА


Издадено на: 10.12.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4498 | Страна: 10

Програма:
Соната бр. 8 во F-dur од Хендл, Инвенција од Зографски, Соната од Илиевски и дела од Бартош, Бургхаузер и Шаминад.
Учесници:
Киро Божиновски - флејта; Лилјана Иванова - пијано

Клучни зборови:
1977 Бартош Бургхаузер Владо Чучков Зографски Илиевски Инвенција Киро Божиновски Лилјана Иванова Соната Соната бр. 8 во F-dur Хендл Шаминад

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат