Наслов:

ДА СЕ СВИКЕТ СВИТЕ МУЗИЧАРИ


Објавено на: 28.11.1977
Автор: Цветанка Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 4489 | Страна: 8

Забелешка:
28,29,30.11.1977

Клучни зборови:
Државен симфониски оркестар Тодор Скаловски Македонска филхармонија 1977 Зојчевска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат