Наслов:

РЕЦИТАЛ СО СИРОМАШНА ПРОГРАМА


Издадено на: 08.11.1977
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11063 | Страна: 9

Програма:
Македонска музика за флејта
Учесници:
Никола Атанасов - флејта; Лилјана Иванова - пијано

Клучни зборови:
1977 Јане Коџабашија Лилјана Иванова македонска музика Никола Атанасов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат