Наслов:

ДИЛЕМИ И ПЕРСПЕКТИВИ


Објавено на: 06.11.1977
Автор: Миле Маневски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11061 | Страна: 14


Клучни зборови:
Миле Маневски осврт Струшка музичка есен 1977

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат