Наслов:

РАСТЕЖ СО КВАЛИТЕТНИ ОСТВАРУВАЊА


Издадено на: 30.10.1977
Автор: Миле Маневски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11054 | Страна: 9


Клучни зборови:
1977 Виолета Димова Драган Шуплевски Запро Запров Миле Маневски музички аматеризам Тетовски хорски одзиви

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат