Наслов:

ЕДНАШ ВО ДВЕ ИЛИ ТРИ ГОДИНИ?


Издадено на: 26.10.1977
Автор: Цветанка Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 4461 | Страна: 13


Клучни зборови:
1977 Зојчевска осврт Струшка музичка есен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат