Наслов:

БЕЗ ВЖЕШТЕНИ ДОЖИВУВАЊА


Издадено на: 26.08.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4409 | Страна: 7

Програма:
Гудачки квартет бр. 4 оп. 18, Гудачки квартет бр. 3 оп. 59 и Гудачки квартет бр. 11 оп. 95 од Лудвиг ван Бетовен.
Учесници:
Женевски гудачки квартет, Швајцарија

Клучни зборови:
1977 Владо Чучков Гудачки квартет бр. 11 оп. 95 Гудачки квартет бр. 3 оп. 59 Гудачки квартет бр. 4 оп. 18 Женевски гудачки квартет Лудвиг ван Бетовен Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат