Наслов:

ОХРИДСКО ЛЕТО, НО КАКВО?


Издадено на: 21.08.1977
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10984 | Страна: 9


Клучни зборови:
1977 Димитрије Бужаровски осврт Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат