Наслов:

АМАТЕРСКО НИВО


Издадено на: 12.08.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4397 | Страна: 11

Учесници:
Ансамбл „Андриан Вилерт“, Германија

Клучни зборови:
1977 Ансамбл Андриан Вилерт Владо Чучков Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат