Наслов:

ПРЕМНОГУ ЗРЕЛО И ОДМЕРЕНО


Издадено на: 09.08.1977
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10972 | Страна: 8

Програма:
Соната од Франц Лист и Прелудиуми од Фредерик Шопен.
Учесници:
Татјана Николаева - пијано, СССР

Клучни зборови:
1977 Димитрије Бужаровски Охридско лето Прелудиуми Соната Татјана Николаева Франц Лист Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат