Наслов:

ВИСОКА МЕЃУНАРОДНА ВРЕДНОСТ


Издадено на: 06.08.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4392 | Страна: 9

Програма:
Дела од Адријан л'Рој, Јохан Себастијан Бах, Гаспар Санц, Фердинанд Сор, Вацлав Кучера, Исак Албениц, Енрике Гранадос и Франциско Тарега.
Учесници:
Нарсисо Јепес - гитара, Шпанија
Забелешка:
06.07.08.1977

Клучни зборови:
1977 Адријан л'Рој Вацлав Кучера Владо Чучков Гаспар Санц Енрике Гранадос Исак Албениц Јохан Себастијан Бах Нарсисо Јепес Охридско лето Фердинанд Сор Франциско Тарега

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат