Наслов:

ПАЃАЊЕ ИЛИ ЗБОГАТУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА?


Издадено на: 04.08.1977
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10967 | Страна: 9

Учесници:
Трио од Белград, Србија: Милица Бариќ - харфа, Трипо Симонути - виолина, Јулијана Анастасијевиќ - мецосопран Нарцисо Јепес - гитара Нели Семитеколо - пијано, Грција Рави Шанкар - гитара, Индија

Клучни зборови:
1977 Јулијана Анастасијевиќ Милица Бариќ Нарцисо Јепес Нели Семитеколо Охридско лето Рави Шанкар Сотир Голабовски Трио од Белград Трипо Симонути

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат