Наслов:

ЗБОГАТЕН ФОНДОТ НА МУЗИЧКАТА ЛИТЕРАТУРА ЗА ВИОЛОНЧЕЛО


Издадено на: 29.07.1977
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10961 | Страна: 12


Клучни зборови:
1977 Андре Навара интервју Сотир Голабовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат