Наслов:

СТИМУЛ ЗА МАКЕДОНСКОТО ХОРСКО ТВОРЕШТВО


Издадено на: 19.06.1977
Автор: Властимир Николовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10921 | Страна: 9


Клучни зборови:
1977 Властимир Николовски Стефан Гајдов Тетовски хорски одзиви хорско творештво

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат