Наслов:

ПРОФЕСИОНАЛНО ТЕЛО


Издадено на: 05.06.1977
Автор: Тодор Скаловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10907 | Страна: 10

Учесници:
Камерен хор на РТС; диригент: Драган Шуплевски

Клучни зборови:
1977 Драган Шуплевски Камерен хор на РТС Тодор Скаловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат