Наслов:

ПРОЛЕТ СО ЕДНА ЛАСТОВИЧКА


Издадено на: 03.06.1977
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 10905 | Страна: 9

Програма:
Опера „Боеми“ од Џакомо Пучини
Учесници:
солисти од Белградската опера: Гордана Јевтовиќ, Предраг Протиќ, Олга Џокиќ, Небојша Маричиќ; диригент: Душан Миладиновиќ

Клучни зборови:
1977 Боеми Гордана Јевтовиќ Душан Миладино Јане Коџабашија Небојша Маричиќ Олга Џокиќ Предраг Протиќ Џакомо Пучини

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат