Наслов:

ПРЕТСТАВА ЗА ПОМНЕЊЕ


Објавено на: 31.05.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4334 | Страна: 11

Програма:
Опера „Орфеј“ од Клаудио Монтеверди
Учесници:
солисти од Театар Вјелки од Лоѓ, Полска: диригент; Богуслав Мадеј
Забелешка:
нецелосно скенирана

Клучни зборови:
1977 Владо Чучков Мајски оперски вечери

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат