Наслов:

НЕКОНВЕНЦИОНАЛНО


Издадено на: 28.05.1977
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 10899 | Страна: 6

Програма:
Дела од Скарлати, Бах (Кантата бр. 166 Јас сакам на небото да му благодарам), Хендл, Дуни, Глук и Моцарт.
Учесници:
Благоја Николовски - тенор; Никола Атанасов - флејта; Јасминка Чакар - пијано

Клучни зборови:
1977 Бах Благоја Николовски Глук Дуни Јане Коџабашија Јас сакам на небото да му благодарам Јасминка Чакар Кантата бр. 166 Моцарт Никола Атанасов Скарлати Хендл

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат