Наслов:

МЛАДИ И ДОБРИ „БОЕМИ“


Издадено на: 28.05.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4332 | Страна: 11

Програма:
Опера „Боеми“ од Џакомо Пучини
Учесници:
солисти од Белградската опера: Зоран Александриќ, Горан Глигориќ, Небојша Маричиќ, Гордана Јефтовиќ, Предраг Протиќ, Олга Ѓокиќ, Бошко Јанковиќ; диригент: Душан Миладиновиќ, Србија
Забелешка:
28,29.05.1977

Клучни зборови:
1977 Боеми Бошко Јанковиќ Владо Чучков Горан Глигориќ Гордана Јефтовиќ Душан Миладиновиќ Зоран Александриќ Мајски оперски вечери Небојша Маричиќ Олга Џокиќ Предраг Протиќ Џакомо Пучини

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат