Наслов:

МАЛКУ НАДЕЖИ


Издадено на: 20.05.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4325 | Страна: 13

Учесници:
Мирела Катаринчиќ, Хрватска; Марија Муратовска; Паша Гацкиќ, БиХ

Клучни зборови:
1977 Владо Чучков Мајски оперски вечери Марија Муратовска Мирела Катаринчиќ Млади оперски надежи од конкурсот Томче Грнчаровски Паша Гацкиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат