Наслов:

НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ПУБЛИКАТА


Издадено на: 19.05.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4324 | Страна: 11

Програма:
Дела од Бах, Бетовен, Кодај и Прокофјев.
Учесници:
Франсоаз Јанковчиќ - виолончело, Србија; Оливера Ѓурѓевиќ - пијано, Србија

Клучни зборови:
1977 Бах Бетовен Владо Чучков Кодај Оливера Ѓурѓевиќ Прокофјев Франсоаз Јанковчиќ

Оригинален извадок: