Наслов:

ОСНОВНА ОСОБЕНОСТ НА МУЗИКАТА-ХУМАНИЗМОТ


Издадено на: 13.05.1977
Автор: С. Ѓуровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 10884 | Страна: 11


Клучни зборови:
1977 Ѓуровска интервју Лето Господово Љубиша Георгиевски Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат