Наслов:

НОВИОТ ЏЕЗ НА КВИНТЕТОТ НА МАНФРЕД ШОФ


Издадено на: 06.05.1977
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10877 | Страна: 11

Програма:
Џез музика
Учесници:
Квинтет на Манфред Шоф

Клучни зборови:
1977 Гинтер Ленц Жаспер Ван Хоф Квинтет на Манфред Шоф Костадин Костадиновски Михел Пилц Неум Њу џез Ралф Хиблер џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат