Наслов:

ВОЗБУДЛИВА МАНИФЕСТАЦИЈА


Издадено на: 23.04.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4304 | Страна: 9

Критика: (текст од оригиналниот скениран примерок)

23,24.04.1977

Забелешка:
23,24.04.1977

Клучни зборови:
1977 Владо Чучков осврт Сојузен натпревар на музичките училишта на Југославија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат