Наслов:

КОНСТАНТНА ПРИСУТНОСТ


Објавено на: 22.04.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4302 | Страна: 13

Програма:
Ноќни записи од Ристо Аврамовски, Мусандра 7 од Тома Прошев, Импулси од Примож Рамовш и две сонати од Тилман и Брауман.
Учесници:
Киро Давидовски - обоа; Татјана Шопова - пијано/харфа

Клучни зборови:
Татјана Шопова 1977 Ноќни записи Мусандра 7 Импулси Владо Чучков Примож Рамовш Тилман Тома Прошев Брауман Киро Давидовски Соната Ристо Аврамовски

нема прикачени документи