Наслов:

ПРАЗНИК НА УБАВА МУЗИКА


Објавено на: 05.04.1977
Автор: /
Периодика: Вечер
Број: 4287 | Страна: 11


Клучни зборови:
Охридско лето 1977 Рима Косачова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат