Наслов:

КУСА, НО ПРИЈАТНА СРЕДБА


Објавено на: 02.04.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4285 | Страна: 11

Програма:
Соло песни од Петар Илич Чајковски.
Учесници:
Георги Божиков - бас; Лилјана Иванова - пијано

Клучни зборови:
Владо Чучков Петар Илич Чајковски Лилјана Иванова Георги Божиков соло песни 1977

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат