Наслов:

ПОТЕГ ЗА ПОЗДРАВУВАЊЕ


Издадено на: 26.03.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4279 | Страна: 11

Програма:
Дела од Скаловски, Прокопиев, Ортаков, Голабовски, Стојков, Аврамовски, Тошевски, Цанев и Џамбазов.
Учесници:
Благоја Николовски - тенор; Јагода Треневска-Наумова - пијано
Забелешка:
26,27.03.1977

Клучни зборови:
1977 Аврамовски Благоја Николовски Владо Чучков Голабовски Јагода Треневска-Наумова Ортаков Прокопиев Скаловски Стојков Тошевски Цанев Џамбазов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат