Наслов:

МОСТ МЕЃУ МЕКСИКО И МАКЕДОНИЈА


Издадено на: 06.02.1977
Автор: Миле Маневски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10790 | Страна: 10


Клучни зборови:
1977 интервју Миле Маневски Хенри Шеринг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат