Наслов:

НАДЕЖНИОТ СОПРАН НА ТОДЕВСКА


Издадено на: 31.01.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4232 | Страна: 9

Програма:
Дела од Хендл, Моцарт, Брамс, Доницети, Турина, Корсаков, Скаловски и Верди.
Учесници:
Бранислава Тодевска - сопран

Клучни зборови:
1977 Брамс Бранислава Тодевска Верди Владо Чучков Доницети Корсаков Моцарт Скаловски Турина Хендл

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат