Наслов:

АНА СКЕРЛЕВА НА ОПЕРСКАТА СЦЕНА


Издадено на: 30.01.1977
Автор: Јелица Ѓорѓиева Порента
Периодика: Нова Македонија
Број: 10783 | Страна: 10


Клучни зборови:
1977 Ана Скерлева интервју Јелица Ѓорѓиева Порента

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат