Наслов:

КАДЕ ОДИ МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА ПРОДУКЦИЈА


Издадено на: 05.12.1976
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10732 | Страна: 10


Клучни зборови:
1976 македонска музичка продукција Сотир Голабовски Струшка музичка есен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат