Наслов:

КОНЦЕПЦИИ ШТО ЗБУНУВААТ


Издадено на: 19.11.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10715 | Страна: 8

Програма:
Дела од Роберт Шуман и Доменико Скарлати.
Учесници:
Натушка Калца - пијано, Италија

Клучни зборови:
1976 Димитрије Бужаровски Доменико Скарлати Натушка Калц Роберт Шуман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат