Наслов:

ЗЛАТНОТО СЛАВЕЈЧЕ 76


Издадено на: 29.10.1976
Автор: Ѓорѓи Смокварски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10694 | Страна: 10


Клучни зборови:
1976 Александар Џамбазов Благој Цанев Ѓорѓи Смокварски Златно славејче Кирил Вангелов Михајло Николовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат