Наслов:

ХОРСКИТЕ НАСТАПИ НАЈИЗДРЖАНИ


Издадено на: 27.10.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10692 | Страна: 10


Клучни зборови:
1976 Владо Чучков Димитрије Бужаровски Драган Шуплевски Женски младински хор Стив Наумов Љубо Труфуновски Раде Тодевски Струшка музичка есен Хор на РТС

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат