Наслов:

СЕРИОЗЕН ИСПОЛНУВАЧКИ ПРИОД


Издадено на: 08.10.1976
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4137 | Страна: 9

Програма:
Дела од Ф. Е. Бах, Сен-Санс, Салѕедо, Гранџани, Дебиси и Прошев (Мусандра 10).
Учесници:
Татјана Шопова - харфа

Клучни зборови:
1976 Владо Чучков Гранџани Дебиси Мусандра 10 Прошев Салѕедо Сен-Санс Татјана Шопова Ф. Е. Бах

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат