Наслов:

ЛЕТО ИСПОЛНЕТО СО АКТИВНОСТИ


Издадено на: 03.09.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10636 | Страна: 9


Клучни зборови:
1976 Димитрије Бужаровски концертен живот концерти Музичка младина на Македонија Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат