Наслов:

ОДРЖУВАЊЕ НА НИВОТО


Издадено на: 29.08.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10633 | Страна: 10


Клучни зборови:
1976 Димитрије Бужаровски осврт Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат