Наслов:

ПОТВРДЕНО РЕНОМЕ


Издадено на: 21.08.1976
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4096 | Страна: 9

Програма:
Италијанска музика од 17-ти и 18-ти век.
Учесници:
Ансамбл „Виртуозите од Рим“; диригент: Ренато Фазано
Забелешка:
21,22.08.1976

Клучни зборови:
1976 Ансамбл Виртуозите од Рим Владо Чучков Италијанска музика од 17-ти и 18-ти век Охридско лето Ренато Фазано

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат