Наслов:

ПОД ЗНАКОТ НА ВЕЧНОСТА


Издадено на: 11.08.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10614 | Страна: 10

Програма:
Дела од Јакобус Галус, словенечки композитори, дела од времето на романтизмот и песни од југословенските народи.
Учесници:
Словенечки октет

Клучни зборови:
1976 Димитрије Бужаровски Јакобус Галус Охридско лето песни од југословенските народи романтизам словенечки композитори Словенечки октет

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат