Наслов:

ПОГОЛЕМА ПРИСУТНОСТ ВО СВЕТОТ


Издадено на: 08.08.1976
Автор: /
Периодика: Нова Македонија
Број: 10611 | Страна: 11


Клучни зборови:
1976 интервју Охридско лето Франц Валтер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат