Наслов:

АНСАМБЛ СО ПОТВРДЕНИ ВРЕДНОСТИ


Издадено на: 27.07.1976
Автор: Е. Таковски
Периодика: Вечер
Број: 4074 | Страна: 8

Програма:
Дела од Фаркаш, Моцарт, Милхауд, Михелчич и Шервански.
Учесници:
Дувачки квинтет на РТВ Љубљана, Словенија

Клучни зборови:
1976 Дувачки квинтет на РТВ Љубљана Милхауд Михелчич Моцарт Охридско лето Таковски Фаркаш Шервански

Оригинален извадок: