Наслов:

„ОСНОВНО НАСТОЈУВАЊЕ НА ОХРИДСКО ЛЕТО: КВАЛИТЕТНА И ПОТВРДЕНА ПРОГРАМА“


Издадено на: 23.07.1976
Автор: Ј.П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 10596 | Страна: 10


Клучни зборови:
1976 интервју Миле Волканоски Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат