Наслов:

„КОМПЛИМЕНТИ ЗА МАКЕДОНСКАТА СОВРЕМЕНА МУЗИКА“


Издадено на: 22.07.1976
Автор: Д.П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 10595 | Страна: 9


Клучни зборови:
1976 интервју Охридско лето Џени Абел

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат