Наслов:

САМО ОСВЕЖЕНА ПРЕТСТАВА


Издадено на: 15.05.1976
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4012 | Страна: 11

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти: Павлина Апостолова, Благоја Николовски
Забелешка:
15,16.05.1976

Клучни зборови:
1976 Благоја Николовски Владо Чучков Мајски оперски вечери Павлина Апостолова Травијата Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат