Наслов:

СМОТРА НА ДОСТИГНУВАЊАТА НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА


Издадено на: 04.05.1976
Автор: В. Цветаноски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10516 | Страна: 8


Клучни зборови:
1976 интервју Сотир Голабовски Струшка музичка есен Цветаноски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат