Наслов:

СПЕЦИФИЧНИ И ВРЕДНИ ПРЕТСТАВУВАЊА


Издадено на: 26.03.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10479 | Страна: 10

Програма:
Дела од Шкерјанц, Укмар, Шивиц и Петрич.
Учесници:
учесници од Словенија: Маја Јамник - пијано; Јелка Графенауер - виолинчело; Станко Прапротник - труба; Емил Кречан - хорна; балетски солисти: Јасна Кнез и Јана Борштнар.

Клучни зборови:
1976 Димитрије Бужаровски Емил Кречан Јана Борштнар Јасна Кнез Јелка Графенауер Маја Јамник Петрич Станко Прапротник Укмар Шивиц Шкерјанц

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат