Наслов:

УМЕТНИКОТ МОРА ДА ГО ДАВА МАКСИМУМОТ


Издадено на: 12.03.1976
Автор: М. Маневски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10465 | Страна: 12


Клучни зборови:
1976 Владимир Крпан интервју Сотир Голабовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат