Наслов:

НЕКОИ АСПЕКТИ НА МУЗИЧКИОТ АМАТЕРИЗАМ


Издадено на: 16.01.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10409 | Страна: 11


Клучни зборови:
1976 Димитрије Бужаровски Комисија за култура ССММ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат