Наслов:

МУЗИЧКИОТ ЖИВОТ НЕ СМЕЕ ДА БИДЕ КОНЦЕНТРИРАН САМО ВО СКОПЈЕ


Издадено на: 07.12.1975
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10371 | Страна: 12


Клучни зборови:
1975 Висока музичка школа Димитрије Бужаровски интервју музички живот Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат